U bevindt zich hier:

Narcose behandelingen

Bent u net als een miljoen andere patiënten ook zo bang voor de tandarts? Zelfs zo bang voor de tandarts dat u liever niets meemaakt van de behandeling? Bij de narcose tandarts in Amsterdam werken we samen met een team anesthesisten die een lichte narcose behandeling kunnen verzorgen waardoor u niets hoeft mee te maken van de behandeling. 

Narcose behandeling de oplossing
Als u door uw angst jarenlang geen tandarts bezocht heeft, is dat natuurlijk vervelend. Het kan zelfs sociale problemen geven als u zo lang geen tandarts heeft bezocht. We zien regelmatig dat patiënten die het zover hebben laten komen, dat ze zich niet meer in het openbaar durven te vertonen. Vaak zijn er medische problemen ontstaan, omdat bijvoorbeeld ontstoken tandvlees werd genegeerd. Laat het niet zo ver komen en plan een afspraak met de angst tandarts voor een narcose behandeling. Bang zijn voor de tandarts hoeft echt niet meer! 

Narcose behandeling op maat
Naast de narcose behandeling bieden we ook de mogelijkheid om met behulp van rustgevende medicijnen de behandeling te ondergaan. Hierbij moet u denken aan medicijnen die ervoor zorgen dat u het allemaal wat minder mee krijgt. Hierdoor wordt de stress onderdrukt en verloopt de behandeling vaak een stuk soepeler verloopt. We kijken samen met u welke narcose behandeling het beste bij u past.