U bevindt zich hier:

Vollnarkose Behandlungen

Bent U net als een miljoen andere patienten zo bang voor de tandarts dat U het liefste helemaal niets meemaakt van de behandeling ? Bij de narcose tandarts van amsterdam werken we samen met een team anesthesisten die een lichte narcose kunnen verzorgen tijdens de behandeling waardoor U niets hoeft mee te maken van de behandeling.

Jarenlang niet naar de tandarts gaan omdat de gedachte daaraan al braakneigingen oproept is natuurlijk ontzettend vervelend. Naast de sociale problemen die hierdoor kunnen ontstaan omdat U zich niet meer zo makkelijk in het openbaar begeeft kunnen er ook veel medische problemen ontstaan omdat bijv ontstoken tandvlees door jarenlang negeren ook over kan slaan op bijv je hartspier waardoor je uiteindelijk wel in erg grote medische problemen kunt komen !!

Laat dit niet gebeuren en neem die eerste stap richting de angst tandarts van nederland en laat ons U helpen met de behandeling die bij U past !

Naast het behandelen onder narcose bieden we ook de mogelijkheid om met behulp van rustgevende medicijnen de behandeling te ondergaan. Hierbij moet U denken aan medicijnen die ervoor zorgen dat U het allemaal wat minder mee krijgt waardoor we de stress goed kunnen onderdrukken waardoor de gehele behandeling vaak een stuk soepeler verloopt !