U bevindt zich hier:

Praktijk in orde

21 Mei, 2013 21:24

Praktijk in orde

Mondzorgcentrum IJburg heeft er voor gekozen om dit jaar (2016) het traject in te gaan om zijn praktijk te laten certificeren met een officieel DEKRA-keurmerk

Het DEKRA keurmerk krijg je als je praktijk voldoet aan alle door de overheid en branche organisaties opgestelde richt lijnen en wetgevingen.

We werken natuurlijk al jaren volgens deze wet en regelgevingen maar willen dit nu ook middels een certificaat duidelijk presenteren naar U als patiënt en ook naar onze leveranciers en natuurlijk de verzekeringsmaatschappijen !

1 van de onderdelen van dit traject is een volledige audit van ons bedrijf .. hierbij worden patiënten dossiers gecontroleerd op volledigheid en de werkwijze van de tandartsen / preventie assistentes worden hierin ook meegenomen. Blijft natuurlijk altijd spannend of hieruit blijkt of we het ook echt goed doen ..

Mijn persoonlijke verbetering als eigenaar / manager zal zijn het nog verder optimaliseren en uitbreiden van de communicatie met de patiënt. Ik denk dat we de offertes nog duidelijker kunnen maken en nog meer informatie kunnen verstrekken over het verloop van bepaalde behandelingen.

Mocht U zelf ook verbeter punten voor ons hebben dan vernemen we dat natuurlijk altijd graag !

 

 

< MIJ top 5 meest gewaardeerde Praktijken in Amsterdam 1 jan. 2016 overstap naar infomedics >