U bevindt zich hier:

Team

L.S. Bosma
Balie assistente - Preventie assistente

Sabrina is onze vaste balie medewerkster. Je kunt bij haar terecht met al je vragen over de behandeling, facturen, verzekerings vergoedingen, het maken van alle afspraken.

Sabrina is daarnaast ook nog preventie assistente en kan U dus ook helpen met de volgende behandelingen : gebitsreiniging, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen, bleken en het maken van röntgen foto's.

A. Balci
Tandarts assistente

Onze laatste aanwinst in de praktijk Asli. Ze mag de volgende voorbehouden handelingen verrichten : het maken van röntgen foto's,het maken van afdrukken voor alle tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen. Asli is altijd goedlachs en een geweldige steun voor onze angst patiënten.Asli is op de maandagen werkzaam als balie assistente.

S. Nielen
Tandarts assistente

Sacha is als een stagiaire bij ons begonnen maar heeft zich ondertussen al opgewerkt tot een volwaardige tandarts assistente die ook zelfstandig al de volgende voorbehouden werkzaamheden mag uitvoeren : het maken van röntgen foto's, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, gebitsreiniging, het maken van noodkronen.

C. Floor
Tandarts Big 49918191102

Christine heeft haar opleiding tandheelkunde in Zuid- Afrika in 2009 afgerond. Ze heeft al ruim 10 jaar ervaring. Ze werkt heel graag met kinderen  en angstige patiënten. Ze heeft de 2 jaar voor aanvang bij Mondzorgcentrum IJburg in Utrecht gewerkt waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de Nederlandse manier van werken.  Christine is ondertussen ook toegetreden tot de maatschap. 

Michael Riterser
Implantoloog

Michael is naast algemeen tandarts gespecialiseerd in implantologie. Hij heeft een masters in science of implantologie gedaan in Duitsland. Sinds 2012 is Michael al werkzaam in Nederland en hij spreekt dan ook vloeiend Nederlands. We zijn blij dat hij voor onze praktijk heeft gekozen als implantoloog want hij is als nieuwe collega een aanwinst voor onze angstige patiënten met zijn rustige en zachte manier van werken.

 

M. Sheji
tandarts assistente

Biba is sinds kort bij ons begonnen op de vrijdagen. Deze zeer creatieve dame heeft op wat latere leeftijd de switch gemaakt naar mondzorg en wat zijn we daar blij mee ! Om met angst patiënten om te gaan zul je toch zelf ook moeten beschikken over de juiste karakter eigenschappen en die heeft ze ! Ze heeft ondertussen uit liefde voor het vak er ook voor gekozen zich verder te willen specialiseren en is sinds 2019 dan ook officieel gediplomeerd preventie assistente.

Charissa van Dyk
Preventie-assistente

Charissa is sinds jan 2019 onze nieuwe aanwinst in de praktijk. Deze ontzettend positieve en altijd blije in 2018 afgestudeerde tandarts moet omdat haar diploma voor tandarts behaald is in Zuid-Afrika hier eerst in Nederland een diploma behalen voor de Nederlandse taal en voor haar opleiding tandheelkunde voordat ze ook officieel als BIG geregistreerde tandarts aan de slag mag. Ze mag nu onder toezicht van de andere BIG geregistreerde tandartsen ook tandheelkundige behandelingen uitvoeren. Voorlopig zal ze zich bezig houden met assisteren en met het uitvoeren van de preventieve behandelingen zoals gebitsreiniging. We hopen dat we haar snel ook andere tandheelkundige behandelingen kunnen laten uitvoeren.

S. El Khamlichi
stagaire tandarts assistente

Sabrine is vanaf maart bij ons begonnen als stagiaire voor de woensdag en donderdag. Ze heeft al wat opleidingen afgesloten maar weet het nu zeker .. tandarts assistente is wat ik wil worden ! Ze vervolgt een opleiding waarmee ze in 15 maanden opgeleid gaat worden tot tandarts-assistente. Zelf heeft ze ook wat nare ervaringen gehad bij een tandarts dus ze weet als geen ander wat angst betekend en hoe ze onze patiënten daarbij kan ondersteunen !

H. Kila
Preventie-assistente

Hadir is tijdens haar studie in 2011 bij ons begonnen als assistente en is na een paar jaar bij ons gewerkt te hebben ondertussen onze hoofd assistente. Ze mag door studie en opgedane ervaring de volgende voorbehouden handelingen verrichten : bleken, gebitsreiniging, het toedienen van anesthesie, het maken van röntgen foto's, het maken van noodkronen, het maken van alle afdrukken voor prothetische werkzaamheden, het plaatsen van healing abutments.

S.Duhaj
Tandarts, big nr. 19911749502

Silvia heeft haar moederland Hongarije al enige tijd geleden achter zich gelaten om zich hier professioneel verder te ontwikkelen. Ze is sinds 2017 toegetreden tot de maatschap. Ze werkt 4 dagen per week op woensdag is ze vrij. Silvia heeft ondertussen al weer 10 jaar ervaring als tandarts. Ze is een echte zeer breed georiënteerde tandarts die graag met angst patiënten werkt maar ook graag bezig is met esthetische tandheelkunde.

A. Zarani
Tandarts Big 29916929602, air aligner specialist

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken. Ondertussen is ze al weer een paar jaar werkzaam bij ons en zijn we nog elke dag blij dat ze deze stap heeft gezet. Anna is een zeer rustige tandarts die onze angst patiënten over elke drempel weet te helpen ook al zijn ze soms 40 jaar niet bij een tandarts geweest. Ze geniet nog elke dag van haar werk en het resultaat van haar behandelingen die er voor zorgen dat mensen weer durven te lachen !

M. Filippi
Praktijkmanager

Mario is manager maar je zult hem ook regelmatig achter de balie zien. Hij kan je natuurlijk helpen bij alle vragen over de behandeling, het plannen van afspraken , factuur vragen. Hij mag tevens de volgende voorbehouden handelingen verrichten : Het maken van röntgen foto's.

Mochten er klachten zijn dan kunt U deze altijd met hem bespreken en samen tot een oplossing komen.

D. Schouten
Tandarts assistente

Dewi heeft na een paar tussen jaartjes haar functie als tandarts assistente weer opgepakt en daar zijn we erg blij mee want met haar warme persoonlijkheid en hulpvaardige instelling kan ze onze patiënten altijd gerust stellen en het vertrouwen geven dat het echt goed gaat komen !. Ze mag de volgende voorbehouden handelingen verrichten : Het maken van röntgen foto's, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen.