U bevindt zich hier:

Techniekkosten

 

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij hebben voor de verschillende behandelingen tandtechnici/tandtechnische laboratoria uitgekozen in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Onze tandartsen hebben diepgaande kennis welke materialen en/of technieken gebruikt kunnen  worden. U mag  van de tandarts  verwachten dat deze keuzes leiden tot een duurzaam resultaat bij u.

Toch is het vaak nog beter als u dit samen met de tandarts beslist of bespreekt (shared decision making). Hierdoor bent u zich bewust van de mogelijkheden en kunt u dit beter afstemmen op uw situatie. Heeft u na deze voorlichting -samen met de tandarts- een besluit genomen over de behandeling die u wilt ondergaan en de te gebruiken materialen en methodes, dan mag u altijd vragen om een (individuele begroting) waarop ook de tandtechniekkosten uit deze lijst vermeld zullen zijn.[i]Let op! De op deze prijslijst genoemde bedragen zijn de gebruikelijke prijzen.

Er kunnen geen rechten aan worden ontleend want gedurende uw behandeling kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor de techniekkosten van het individueel voor vervaardigde werkstuk kunnen afwijken van de lijst. Indien de tandarts verwacht dat techniekkosten toch beduidend (meer dan 10%) hoger zullen zijn dan de kosten die vermeld zijn op de BEGROTING), dan zal de tandarts dit met u bespreken.

Zirkonium/ porselein/ metaal overbakken  kroon        200 euro
zirkonium/ porselein/ metaal overbakken tussendeel 200 euro
Zirkonium / porselein/ metaal overbakken implantaat kroon 300 euro
Partiele prothese 1-4 elementen 275 euro
Partiele prothese 5 - 13 elementen 350 euro
Frame prothese 1-4 elementen 225 euro
Frame prothese 5-13 elementen 300 euro
Volledige prothese boven of onderkaak 320 euro
Volledige prothese boven en onder 620 euro
Opbeetplaat /knarsplaat 200 euro
Implantaat icx incl. afdekschroef 100 euro
healing abutment 25 euro
abutment 100 euro
Voor alle andere meer uitgebreidere werkstukken moeten wijzelf ook eerst een prijs opvragen bij de tandtechnieker om een uiteindelijk een correcte offerte op te kunnen stellen.

 

Mocht U meer informatie willen kunt U natuurlijk altijd even contact met ons opnemen ! 020-4160176