U bevindt zich hier:

Team

 

L.S. Bosma
Balie assistente - Preventie assistente

Sabrina is onze vaste balie medewerkster. Je kunt bij haar terecht met al je vragen over de behandeling, facturen, verzekerings vergoedingen, het maken van alle afspraken.

Sabrina is daarnaast ook nog preventie assistente en kan U dus ook helpen met de volgende behandelingen : gebitsreiniging, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen, bleken en het maken van röntgen foto's.

A. Balci
Tandarts assistente

Onze laatste aanwinst in de praktijk Asli. Ze mag de volgende voorbehouden handelingen verrichten : het maken van röntgen foto's,het maken van afdrukken voor alle tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen. Asli is altijd goedlachs en een geweldige steun voor onze angst patiënten.

S. Nielen
Tandarts assistente

Sacha is als een stagiaire bij ons begonnen maar heeft zich ondertussen al opgewerkt tot een volwaardige tandarts assistente die ook zelfstandig al de volgende voorbehouden werkzaamheden mag uitvoeren : het maken van röntgen foto's, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, gebitsreiniging, het maken van noodkronen.

C. van der Walt
Tandarts Big 49918191102

Christine heeft haar opleiding tandheelkunde in Zuid- Afrika in 2009 afgerond. Ze heeft al ruim 6 jaar ervaring. Ze werkt heel graag met kinderen  en angstige patiënten. Ze heeft de afgelopen 2 jaar in Utrecht gewerkt waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de Nederlandse manier van werken.  

A. Talibi
Stagaire tandarts assistente

Amina is al sinds september 2016 bij ons begonnen als stagiaire. Ze volgt haar opleiding aan het ROC te Amsterdam en is bij ons op de donderdag en vrijdag. Amina blijft ook in 2017 en 2018 bij ons stage lopen waar we heel erg blij mee zijn want ze is al een zeer gewaardeerde collega !

Andrés Fernández Lorenzo
Implantoloog

Andres heeft een masters degree in implantologie, parodontologie en kaakchirurgie behaald in Spanje in 2011. Ondertussen heeft hij al honderden implantaten geplaatst en alle daarbij behorende chirurgie. Hij is daarnaast ook natuurlijk tandarts en heeft daarin ook al 8 jaar ervaring. Andres is een eerlijke, reëele behandelaar die staat voor wat hij doet. Hij komt een paar dagen per maand naar Amsterdam om te implanteren en zal dat in de toekomst bij ons ook op de zaterdag doen .

 

A.S.G. Kasanradjie
stagaire tandarts assistente

Amy is in september begonnen bij ons met haar laatste stage voor opleiding aan het ROC. We zijn erg blij dat ze ons team versterkt. In de zomermaanden heeft ze ons al verschillende dagen ondersteund en heeft ze laten zien dat ze al een volwaardige kracht is. Ze is aanwezig op de donderdag en vrijdag.

M. Sheji
tandarts assistente

Biba is sinds kort bij ons begonnen op de maandagen. Deze zeer creatieve dame heeft op wat latere leeftijd de switch gemaakt naar mondzorg en wat zijn we daar blij mee ! Om met angst patiënten om te gaan zul je toch zelf ook moeten beschikken over de juiste karakter eigenschappen en die heeft ze !

S. Oakki
stagaire tandarts assistente

Saloua is op de maandag en dinsdag aanwezig. Saloua is naast haar opleiding tandarts assistente ook nog een paar dagen per week werkzaam in de ouderenzorg. Al haar  familie leden zijn al jaren hele tevreden patiënten van onze praktijk dus toen ze een stage plek zocht was het ook niet gek dat ze bij ons aanklopte. En gelukkig konden we haar die plek bieden want we zijn super tevreden over haar !

Z. Sakouhi
stagaire tandarts assistente

Zaineb heeft op haar laatste stage plek heel veel extra mogen leren onder toezicht van de tandarts waardoor ze zich nu al kwalificeert als preventie assistente ! Ze doet dan nu ook bij ons op de donderdag en de vrijdag de gebitsreinigingen en is daarnaast een super assistente.

E. Kor-Inan
Preventie-assistente

Onze alleskunner in de praktijk .. Esra mag de volgende voorbehouden handelingen uitvoeren : Het toedienen van de verdovingen , het maken van noodkronen, het maken van afdrukken voor alle prothetische werkstukken, het uitvoeren van de gebitsreinigingen, het maken van röntgen foto's, bleken, het plaatsen van healing abutments.

Verder is Esra ook 1 dag in de week balie assistente. 

H. Kila
Preventie-assistente

Hadir is tijdens haar studie bij ons begonnen als assistente en is ondertussen na ruim 5 jaar onze hoofd assistente. Ze mag door studie en opgedane ervaring de volgende voorbehouden handelingen verrichten : bleken, gebitsreiniging, het toedienen van anesthesie, het maken van röntgen foto's, het maken van noodkronen, het maken van alle afdrukken voor prothetische werkzaamheden, het plaatsen van healing abutments.

S.Duhaj
Tandarts, big nr. 19911749502

Silvia heeft haar moederland Hongarije al enige tijd geleden achter zich gelaten om zich hier professioneel verder te ontwikkelen. Ze is een geweldige aanwinst voor onze praktijk en we vinden het dan ook samen met onze patiënten jammer dat ze maar 2 dagen per week bij ons kan werken. Ze weet elke dag weer onze patiënten gerust te stellen en ze van hun angst af te helpen door haar ontzettend prettige manier van werken. Szilvia is graag bezig met esthetische tandheelkunde.

A. Zarani
Tandarts Big 29916929602, air aligner specialist

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken. Ondertussen is ze al weer een paar jaar werkzaam bij ons en zijn we nog elke dag blij dat ze deze stap heeft gezet. Anna is een zeer rustige tandarts die onze angst patiënten over elke drempel weet te helpen ook al zijn ze soms 40 jaar niet bij een tandarts geweest. Ze geniet nog elke dag van haar werk en het resultaat van haar behandelingen die er voor zorgen dat mensen weer durven te lachen !

M. Filippi
Praktijkmanager

Mario is manager maar je zult hem ook regelmatig achter de balie zien. Hij kan je natuurlijk helpen bij alle vragen over de behandeling, het plannen van afspraken , factuur vragen. Hij mag tevens de volgende voorbehouden handelingen verrichten : Het maken van röntgen foto's.

Mochten er klachten zijn dan kunt U deze altijd met hem bespreken en samen tot een oplossing komen.

D. Schouten
Tandarts assistente

Dewi heeft na een paar tussen jaartjes haar functie als tandarts assistente weer opgepakt en daar zijn we erg blij mee want met haar warme persoonlijkheid en hulpvaardige instelling kan ze onze patiënten altijd gerust stellen en het vertrouwen geven dat het echt goed gaat komen !. Ze mag de volgende voorbehouden handelingen verrichten : Het maken van röntgen foto's, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen.