U bevindt zich hier:

Team

 

A. Balci
Tandarts assistente

Asli heeft na de nodige ervaring opgedaan te hebben als manager van een tandartspraktijk er ondertussen al weer een aantal jaren voor gekozen om toch weer terug de werkvloer op te gaan. Ze werkt van maandag t/m woensdag meestal achter de balie maar helpt soms ook mee met assisteren .Ze mag de volgende voorbehouden handelingen verrichten : het maken van röntgen foto's,het maken van afdrukken voor alle tandtechnische werkstukken, het maken van noodkronen. Asli is altijd goedlachs en een geweldige steun voor onze angst patiënten.

S. Nielen
Tandarts assistente

Sacha is als een stagiaire bij ons begonnen maar heeft zich ondertussen al opgewerkt tot een volwaardige tandarts assistente die ook zelfstandig al de volgende voorbehouden werkzaamheden mag uitvoeren : het maken van röntgen foto's, het maken van alle afdrukken voor tandtechnische werkstukken, gebitsreiniging, het maken van noodkronen.

C. Floor
Tandarts Big 49918191102

Christine heeft haar opleiding tandheelkunde in Zuid- Afrika in 2009 afgerond. Ze heeft al ruim 10 jaar ervaring. Ze werkt heel graag met kinderen  en angstige patiënten. Ze heeft de 2 jaar voor aanvang bij Mondzorgcentrum IJburg in Utrecht gewerkt waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de Nederlandse manier van werken.  Christine is ondertussen ook toegetreden tot de maatschap. 

Michael Riterser
Implantoloog BIG 59914866402

Michael is naast algemeen tandarts gespecialiseerd in implantologie. Hij heeft een masters in science of implantologie gedaan in Duitsland. Sinds 2012 is Michael al werkzaam in Nederland en hij spreekt dan ook vloeiend Nederlands. We zijn blij dat hij voor onze praktijk heeft gekozen als implantoloog want hij is als nieuwe collega een aanwinst voor onze angstige patiënten met zijn rustige en zachte manier van werken.

 

Charissa van Dyk
Tandarts

Charissa is sinds jan 2019 onze nieuwe aanwinst in de praktijk. Deze ontzettend positieve en altijd blije in 2018 afgestudeerde tandarts moet omdat haar diploma voor tandarts behaald is in Zuid-Afrika hier eerst in Nederland een diploma behalen voor de Nederlandse taal en voor haar opleiding tandheelkunde voordat ze ook officieel als BIG geregistreerde tandarts aan de slag mag. Ze mag nu onder toezicht van de andere BIG geregistreerde tandartsen ook tandheelkundige behandelingen uitvoeren.

Ondertussen heeft ze nu door alle corona beperkingen haar diploma weten te behalen in april 2021. Ze heeft al een aardige groep patiënten weten op te bouwen die niet meer anders willen !

Y Ahkrif
preventie-assistente

Yousra is weer terug op haar oude plekje. Tijdens haar studie heeft ze bij ons stage gelopen en nu is ze na wat omzwervingen weer terug.

We waren als stagiaire al blij met haar en zijn daarom extra blij dat ze tijdens haar huidige studie nog steeds tijd vrij maakt om een aantal dagen per week bij ons te werken.

Yousra is opgeleid om de gebitsreinigingen uit te voeren en dit doet ze dan nu ook op de woensdagen en vrijdagen

W. Kechou
balie assistente / tandarts assistente

Wassima is onze laatste aanwinst in onze praktijk. Ze is al weer een paar maanden bij ons aanwezig en u zult haar dan ook aantreffen bij de balie of als assistente aan de stoel. Wassima heeft ondertussen al wat jaartjes ervaring in de tandheelkunde van normale praktijken tot aan de spoedeisende hulp. Bij ons werkt ze 2 dagen per week aan de balie waar ze u verder kan helpen met afspraken of alle andere vragen over facturen / begrotingen of vergoedingen van uw zorgverzekering. Daarnaast werkt ze ook een paar dagen aan de stoel waar ze door haar ervaring en kalmte de juiste ondersteuning is bij onze angst patiënten

I. Alkan
tandarts assistente

Ilknur is al enige jaren als stagiaire bij ons aan het werk. Omdat ze al heel snel de kennis en ervaring op heeft gedaan kunnen we haar ook wel een volledige medewerkster noemen en omdat we echt niet meer zonder haar altijd vrolijke, geïnteresseerde, verantwoordelijke en professionele instelling kunnen hebben we haar nu ook aangenomen als tandartsassistente.

H. Kila
Preventie-assistente

Hadir is tijdens haar studie in 2011 bij ons begonnen als assistente en is na een paar jaar bij ons gewerkt te hebben ondertussen onze hoofd assistente. Ze mag door studie en opgedane ervaring de volgende voorbehouden handelingen verrichten : bleken, gebitsreiniging, het toedienen van anesthesie, het maken van röntgen foto's, het maken van noodkronen, het maken van alle afdrukken voor prothetische werkzaamheden, het plaatsen van healing abutments.

A. Zarani
Tandarts Big 29916929602, air aligner specialist

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken. Ondertussen is ze al weer een paar jaar werkzaam bij ons en zijn we nog elke dag blij dat ze deze stap heeft gezet. Anna is een zeer rustige tandarts die onze angst patiënten over elke drempel weet te helpen ook al zijn ze soms 40 jaar niet bij een tandarts geweest. Ze geniet nog elke dag van haar werk en het resultaat van haar behandelingen die er voor zorgen dat mensen weer durven te lachen !

M. Filippi
Praktijkmanager

Mario is manager maar je zult hem ook regelmatig achter de balie zien. Hij kan je natuurlijk helpen bij alle vragen over de behandeling, het plannen van afspraken , factuur vragen. Hij mag tevens de volgende voorbehouden handelingen verrichten : Het maken van röntgen foto's.

Mochten er klachten zijn dan kunt U deze altijd met hem bespreken en samen tot een oplossing komen.