Ben Jij Bang Voor
De Tandarts?

Zoek niet verder. Wij begrijpen dat er veel moed voor nodig is om uw angst voor de tandarts onder ogen te komen. Maar wees gerust. U bent niet de enige. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd als angst tandarts in Amsterdam. 

Angst Tandarts

Zoek niet verder. Wij begrijpen dat er veel moed voor nodig is om uw angst voor de tandarts onder ogen te komen. Maar wees gerust. U bent niet de enige. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd als angst tandarts in Amsterdam. 

Speciaal voor mensen die bang zijn voor de tandarts. Stel uw tandartsbezoek niet langer uit en kom vrijblijvend langs bij Mondzorgcentrum IJburg. Wij vertellen u er alles over. Niet voor niets noemen ze ons de gespecialiseerde angst tandarts van Amsterdam.

Honderden patienten bezoeken angst tandarts

Jaarlijks krijgen wij te maken met honderden patiënten die bang voor de tandarts zijn. Bij de angst tandarts van Amsterdam begrijpen we dat het onmogelijk lijkt om uw angst te overwinnen. Maar, uit ervaring weten we ook dat als we u stap voor stap heel rustig begeleiden en daarbij goed luisteren naar wat u aankunt, u helemaal geen angst hoeft te voelen.

Hoe gaan we bij de angst tandarts te werk: de eerste keer voeren we alleen een gesprek en maken we een foto van uw gebit.

Angst voor de tandarts overwinnen

We praten samen over de mogelijkheden en u kunt alvast een kijkje nemen in de behandelruimte om te wennen. U kunt vragen stellen en u krijgt overal antwoord op. Iedereen reageert anders op angst voor de tandarts en heeft een andere manier om ermee om te gaan.

De een wil alles weten tot in detail omdat daardoor de angst afneemt. De ander wil juist liever niets weten en kan volledig vertrouwen in de deskundigheid van de angst tandarts in Amsterdam.

Je hoeft niet langer bang voor de tandarts te zijn

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen? Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu even genoeg laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Ontmoet Ons Team

Ons personeel beschikken allemaal over uitzonderlijke menselijke vaardigheden en zijn opgeleid om u te helpen bij alle medische vragen.

C. Floor

Christine heeft haar opleiding tandheelkunde in Zuid- Afrika in 2009 afgerond. Ze heeft al ruim 10 jaar ervaring.
Meer Informatie

A. Zarani

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken.
Meer Informatie

H. Kila

Hadir is tijdens haar studie in 2011 bij ons begonnen als assistente en is na een paar jaar bij ons gewerkt te hebben ondertussen onze hoofd.
Meer Informatie

Hoe Worden Wij Gewaardeerd?

0
Afspraak en ontvangst
0
Onderzoek en diagnose
0
Behandeling
0
Ervaringen direct na behandeling
0
Algemene beoordeling
0
Achtergrondkenmerken
rotterdam loodgieter
rotterdam loodgieter