Behandeling met medicijnen

Behandeling met medicijnen

Behandeling met medicijnen

Bij mondzorgcentrum IJburg willen we u helpen met het verminderen van uw angst, daarom zijn wij van mening dat narcose behandelingen niet altijd de oplossing zijn voor uw angst. We hebben bij de angst tandarts ook de mogelijkheid om na onderzoek van uw medische status onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de betreffende tandarts een rustgevend medicijn te geven. Dit medicijn neemt uw stress grotendeels weg maar u bent niet helemaal weg waardoor we eigenlijk de ervaring bij de tandarts weer opnieuw kunnen opbouwen. U zult zien dat u na enige behandelingen weer in staat bent zonder dit medicijn te komen. ( Let wel niemand staat te springen om naar de tandarts te gaan. )

Tijdens de behandeling zullen we alle mogelijkheden en methoden gebruiken om de behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

We brengen voor het gebruik van dit medicijn geen kosten in rekening.

Let wel op dat de medicijnen uw rijgedrag beïnvloeden en u dus ook niet meer in staat bent zelf te rijden. U dient een half uur voor aanvang van de behandeling aanwezig te zijn in de praktijk zodat we u het medicijn kunnen geven.

rotterdam loodgieter
rotterdam loodgieter