periodiek onderzoek

U vind hier de informatie omtrent periodiek onderzoek

periodiek onderzoek

Wilt u een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk om regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle bezoek, oftewel zoals in de volksmond genoemde  halfjaarlijkse controle.

Mondzorgcentrum ijburg verzorgt een geheel op uw persoonlijke mondgezondheid en behoeften afgestemd onderzoek. De tandarts kijkt in verschillende stappen naar uw totale mondgezondheid en daarbij onderzoeken we ook uw tandvlees. Hoe gezond is het gebit? Sluiten de vullingen goed aan en hoe groot is de ruimte tussen tand en tandvlees? Ook bepalen we hoe groot het risico is op mondziekten zoals tandbederf(cariës) en tandvleesaandoeningen (parodontitis). Samen kijken we ook naar een zorgplan en frequentie in controle en bezoeken bij de preventie assistente.

Tijdens uw controle zullen we elke 2 jaar nieuwe bitewings ( röntgenfoto’s maken ) dit omdat we niet alles kunnen zien en de meeste gaatjes ontstaan tussen de tanden dus om er op tijd bij te zijn is het nodig om deze te laten maken en de tandarts een volledig beeld te geven van uw mond.

Bang Voor De Tandarts Is Niet Langer Nodig

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen? Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu even genoeg laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Ontmoet Ons Team

Ons personeel beschikken allemaal over uitzonderlijke menselijke vaardigheden en zijn opgeleid om u te helpen bij alle medische vragen.

M. Filippi

Mario is manager maar je zult hem ook regelmatig achter de balie zien. Hij kan je natuurlijk helpen bij alle vragen over de behandeling, het plannen.
Meer Informatie

A. Zarani

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken.
Meer Informatie

H. Kila

Hadir is tijdens haar studie in 2011 bij ons begonnen als assistente en is na een paar jaar bij ons gewerkt te hebben ondertussen onze hoofd.
Meer Informatie

Hoe Worden Wij Gewaardeerd?

0
Afspraak en ontvangst
0
Onderzoek en diagnose
0
Behandeling
0
Ervaringen direct na behandeling
0
Algemene beoordeling
0
Achtergrondkenmerken
rotterdam loodgieter
rotterdam loodgieter