Tarieven

Bij de tandarts op IJburg kunnen we U ook in 2021 zeer aantrekkelijke all-inn tarieven aanbieden. Bekijk hieronder het tarieven overzicht.

Onze Tarieven

Implantaat Compleet €1500*
Cerec kroon (niet mogelijk als voortand) €500**
Zirkonium kroon met kleurbepaling voor voortanden €600
Zirkonium 3 delige brug €1300**

* Bij het plaatsen van 2 implantaten  gedurende dezelfde behandeling zakt de prijs al naar 1350 euro per implantaat, dit is exclusief bot opbouw, extracties en eventueel benodigde esthetische abutment. Verder de complete behandeling , implantaat, kroon, abutment.

** Dit is exclusief eventueel benodigde opbouw van stiften of plastich materiaal. 

Bovenstaande prijzen zijn realiseerbaar omdat we er voor gekozen hebben onze tand techniek in Duitsland in te kopen waardoor we deze aantrekkelijk prijzen kunnen aanbieden.

We gebruiken als implantaat systeem icx dit is in het Duitsland het meest gebruikte implantaat. Ontwikkeld door professoren en met een bewezen kwaliteit .

We staan voor ons produkt en de manier waarop we het plaatsen , steriel en in een steriele omgeving gebruikmakende van de beste kwaliteit materialen.

Over 2020 hebben we een slagings percentage weten te behalen van 97%.

Bang Voor De Tandarts Is Niet Langer Nodig

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen? Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu even genoeg laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Ontmoet Ons Team

Ons personeel beschikken allemaal over uitzonderlijke menselijke vaardigheden en zijn opgeleid om u te helpen bij alle medische vragen.

Angeline Mijnals

Angeline is begin 2021 begonnen met haar opleiding tandarts -assistente bij capabel en is ook meteen bij ons stage komen lopen.
Meer Informatie

I. Alkan

Ilknur heeft zichzelf tijdens haar stage bij ons bewezen als een super tandarts assistente.
Meer Informatie

A. Balci

Asli heeft na de nodige ervaring opgedaan te hebben als manager van een tandartspraktijk er ondertussen al weer een aantal jaren voor gekozen om toch weer.
Meer Informatie

Hoe Worden Wij Gewaardeerd?

0
Afspraak en ontvangst
0
Onderzoek en diagnose
0
Behandeling
0
Ervaringen direct na behandeling
0
Algemene beoordeling
0
Achtergrondkenmerken