Tarieven

Bij de tandarts op IJburg kunnen we U ook in 2021 zeer aantrekkelijke all-inn tarieven aanbieden. Bekijk hieronder het tarieven overzicht.

Onze Tarieven

Implantaat Compleet €1400*
Zirkonium kroon (nniet mogelijk als voortand) €485**
Zirkonium kroon met kleurbepaling voor voortanden €600
Zirkonium 3 delige brug €1300**

* Bij het plaatsen van 2 implantaten  gedurende dezelfde behandeling zakt de prijs al naar 1200 euro per implantaat, dit is exclusief bot opbouw, extracties en eventueel benodigde esthetische abutment. Verder de complete behandeling , implantaat, kroon, abutment.

** Dit is exclusief eventueel benodigde opbouw van stiften of plastich materiaal. 

Bovenstaande prijzen zijn realiseerbaar omdat we er voor gekozen hebben onze tand techniek in Duitsland in te kopen waardoor we deze aantrekkelijk prijzen kunnen aanbieden.

We gebruiken als implantaat systeem icx dit is in het Duitsland het meest gebruikte implantaat. Ontwikkeld door professoren en met een bewezen kwaliteit .

We staan voor ons produkt en de manier waarop we het plaatsen , steriel en in een steriele omgeving gebruikmakende van de beste kwaliteit materialen.

Over 2020 hebben we een slagings percentage weten te behalen van 97%.

Bang Voor De Tandarts Is Niet Langer Nodig

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen? Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu even genoeg laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Ontmoet Ons Team

Ons personeel beschikken allemaal over uitzonderlijke menselijke vaardigheden en zijn opgeleid om u te helpen bij alle medische vragen.

H. Kila

Hadir is tijdens haar studie in 2011 bij ons begonnen als assistente en is na een paar jaar bij ons gewerkt te hebben ondertussen onze hoofd.
Meer Informatie

Y Ahkrif

Yousra is weer terug op haar oude plekje. Tijdens haar studie heeft ze bij ons stage gelopen en nu is ze na wat omzwervingen weer terug.
Meer Informatie

Michael Riterser

Michael heeft zijn opleiding voltooid op de Masters in science of implantologie in Duitsland.
Meer Informatie

Hoe Worden Wij Gewaardeerd?

0
Afspraak en ontvangst
0
Onderzoek en diagnose
0
Behandeling
0
Ervaringen direct na behandeling
0
Algemene beoordeling
0
Achtergrondkenmerken
error: Helaas dit is niet mogelijk!