Techniekkosten

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij hebben voor de verschillende behandelingen tandtechnici/tandtechnische laboratoria uitgekozen in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Onze Techniekkosten

Onze tandartsen hebben diepgaande kennis welke materialen en/of technieken gebruikt kunnen  worden. U mag  van de tandarts  verwachten dat deze keuzes leiden tot een duurzaam resultaat bij u.

Toch is het vaak nog beter als u dit samen met de tandarts beslist of bespreekt (shared decision making). Hierdoor bent u zich bewust van de mogelijkheden en kunt u dit beter afstemmen op uw situatie. Heeft u na deze voorlichting -samen met de tandarts- een besluit genomen over de behandeling die u wilt ondergaan en de te gebruiken materialen en methodes, dan mag u altijd vragen om een (individuele begroting) waarop ook de tandtechniekkosten uit deze lijst vermeld zullen zijn.

Er kunnen geen rechten aan worden ontleend want gedurende uw behandeling kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor de techniekkosten van het individueel voor vervaardigde werkstuk kunnen afwijken van de lijst. Indien de tandarts verwacht dat techniekkosten toch beduidend (meer dan 10%) hoger zullen zijn dan de kosten die vermeld zijn op de BEGROTING), dan zal de tandarts dit met u bespreken.

Zirkonium/porselein/metaal overbakken kroon €200
zirkonium/porselein/metaal overbakken tussendeel €200
Zirkonium/porselein/metaal overbakken implantaat kroon €300
Partiele prothese 1-4 elementen €275
Partiele prothese 5 - 13 elementen €350
Frame prothese 1-4 elementen €225
Frame prothese 5-13 elementen €300
Volledige prothese boven of onderkaak €320
Volledige prothese boven en onder €620
Opbeetplaat/knarsplaat €200
Implantaat icx incl. afdekschroef €100
Healing abutment €25
Abutment €100
Voor alle andere meer uitgebreidere werkstukken moeten wijzelf ook eerst een prijs opvragen bij de tandtechnieker om een uiteindelijk een correcte offerte op te kunnen stellen.
 
Mocht U meer informatie willen kunt U natuurlijk altijd even contact met ons opnemen ! 020-4160176

Bang Voor De Tandarts Is Niet Langer Nodig

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen? Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu even genoeg laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Ontmoet Ons Team

Ons personeel beschikken allemaal over uitzonderlijke menselijke vaardigheden en zijn opgeleid om u te helpen bij alle medische vragen.

Michael Riterser

Michael heeft zijn opleiding voltooid op de Masters in science of implantologie in Duitsland.
Meer Informatie

A. Zarani

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken.
Meer Informatie

H. Kila

Hadir is tijdens haar studie in 2011 bij ons begonnen als assistente en is na een paar jaar bij ons gewerkt te hebben ondertussen onze hoofd.
Meer Informatie

Hoe Worden Wij Gewaardeerd?

0
Afspraak en ontvangst
0
Onderzoek en diagnose
0
Behandeling
0
Ervaringen direct na behandeling
0
Algemene beoordeling
0
Achtergrondkenmerken
rotterdam loodgieter
rotterdam loodgieter