Werkwijze MIJ

De angst tandarts van Amsterdam is een maatschap van tandartsen en ondernemers die met een gezamenlijke visie tandheelkunde transparanter wil maken voor de patiënt.

Hoe Werken Wij?

De ondernemers binnen de maatschap hebben al vele jaren ervaring in de tandartsenwereld en hebben vanuit het oogpunt van de patiënt gekeken naar een juiste invulling van de tandheelkundige hulp.

De angst tandartsen zijn in staat om in samenspraak met de ondernemers nieuwe ideeën op het gebied van inkoop te ontwikkelen waarvan de patiënt uiteindelijk kan profiteren!
De tandarts kan door deze samenwerking een kwalitatief hoog product leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Je hoeft niet langer bang voor de tandarts te zijn

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen? Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu even genoeg laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Ontmoet Ons Team

Ons personeel beschikken allemaal over uitzonderlijke menselijke vaardigheden en zijn opgeleid om u te helpen bij alle medische vragen.

A. Zarani

Anna heeft haar moederland Griekenland achter zich gelaten om hier in Nederland te komen werken.
Meer Informatie

M. Filippi

Mario is manager maar je zult hem ook regelmatig achter de balie zien. Hij kan je natuurlijk helpen bij alle vragen over de behandeling, het plannen.
Meer Informatie

Charissa van Dyk

Charissa is sinds 2019 werkzaam in onze praktijk.
Meer Informatie

Hoe Worden Wij Gewaardeerd?

0
Afspraak en ontvangst
0
Onderzoek en diagnose
0
Behandeling
0
Ervaringen direct na behandeling
0
Algemene beoordeling
0
Achtergrondkenmerken
rotterdam loodgieter
rotterdam loodgieter